GENEL MÜDÜRÜN MESAJI

Sevgili Müşterilerimiz ve İş Ortaklarımız,

Karşılıklı saygı ve etik değerler ışığında, yirmi yıla yakın bir süredir bize duyduğunuz eksiksiz güven, işbirliği ve bizleri tercihiniz için sizlere teşekkür borçluyuz. Bugüne kadar en doğru, en etkin, sağlıklı, uygun, büyük işlere ve projelere birlikte imza attık, saatlerce çalıştık, memnuniyet duyduk ve başardık.

Bilgi, teknoloji, organizasyon ve iletişimin son derece önem kazandığı bir çağdayız. Her geçen gün değişen yönetimsel yaklaşımlar ve büyüyen bilgi, hızla ilerleyen teknolojiden aldığı destekle iş yaşantımızın ve kuruluşlarımızın yönünü belirliyor, hedeflerini şekillendiriyor. Bu hızlı değişim ve küresel gelişim ortamında ben de varım, demek ve hatta öncülük etmek tesadüflerle değil aksine iyi planlanmış bir kuruluş yaşamı döngüsü ile mümkün.

Varlık sebebi müşterilerce tercih edilebilmek, onların bağlılıklarını sağlamak, mevcut piyasa şartlarının gösterdiği yönde ve olabildiğince geniş bir pazarda yetkin bir oyuncu olabilmek için tek başına güçlü sermaye yapısı, geçerli bir ürün ve çok çalışma artık yeterli değil. Tüm bunlara ek olarak riskleri yönetebilmek, müşteriye tam odaklılık, verimli operasyonlar, tüm süreçlerin kontrol altında yönetilmesi zorunluluğu, sosyal sorumluluklar, mevcut kaynakların en verimli ve etkin kullanımı, ekip ruhu, performans yönetimi, denetim, planlı ilerleme ve iyileşme gibi bütün yönetimsel unsurların bir arada olduğu anlayışlara sahip olmalı ve bu yönde sürekli gelişim içerisinde olmalıyız.

Kısa dönem ve uzun dönem geçmişlerimiz, her saniyesi büyük deneyimlerle dolu işbirliklerimiz ve varlığınızdan ilham alarak,  kısa ve uzun vadeli büyüme ve gelişmimizi  planlıyor, sahip olduğumuz değerlerimizin gösterdiği yolda ilerliyoruz.

Sektörümüzde son yıllardaki dejenerasyona boyun eğmiyor, hiçbir haksız ve yetersiz işin içinde olmamaya devam ediyor, etik olmayan her türlü içi boş danışmanlık, denetim ve eğitim faaliyetinin karşısında tarafsızlık, adalet, şeffaflık, samimiyet, profesyonellik, ahlak değerlerimiz ve bilgimizle dimdik duruyoruz.

Önümüzdeki süreçte ilgili beklenti ve ihtiyaçlarınızı karşılayacak projeler ve yeni alanlar ile yine var olacağız. Geçmişimizden aldığımız güçle geleceğimizi yapılandırıyoruz. WEB sitemizi, bu konularla ilgili sizleri aydınlatmak ve iletişimimizi güçlendirmek için yeniden düzenliyor ve beğeninize sunuyoruz.

Bunları da size borçluyuz. İyi ki varsınız.

Saygılarımızla